Меню
Кошница

Контактен термостат 30 - 90°c/за помпа за парно/

Контактен термостат 30 - 90°c/за помпа за парно/
Контактен термостат 30 - 90°c/за помпа за парно/
20.76лв.
без ДДС: 17.30лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 31220042
  • Тегло: 1.00кг.
контактен термостат 30 - 90°C/за помпа за парно/. Професионал Ви предлага всичко необходимо за изграждането на отоплителната система вкъщи - тръби, адаптори, фитинги, помпи за парно на добри цени.

Контактен термостат 30 - 90°c/за помпа за парно/

Огромен избор на ВиК части - Фитинги, Тръби с Алуминиева Вложка, Фитинги за парно на Топ цени от Професионал - строителна борса на едро.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.