Меню
Кошница

Фенер лед за глава със зарядно

Фенер лед за глава със зарядно
В днешно време вниманието на всеки потребител е насочено към правилния избор на насочено осветление, включващо множество модели декоративни фенери, LED лампи, прожектори със сензор за движение, Лед прожектори и много други.
Те са в готовност да насочват светлината в избрана посока - да осветят входната врата, алеята пред входа, гаража, а понякога и част от улицата и оградата на къщата.
В друг случай разпръсват елегантно светлина и красота около дома ви и допринесат за повече уют и хармония. Разнообразието от десени и форми е изключително богато.
Фенер лед за глава със зарядно
9.86лв.
без ДДС: 8.22лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 430011152
  • Тегло: 1.00кг.

фенер ЛЕД за глава със зарядно  Богато разнообразие от електроматериали. Всичко необходимо за цялостно изграждане на ел.инсталация - кабели и проводници, предпазители, разклонителни и конзолни кутии. Предлагаме различни видове, контакти, ключове, щепсъли, фасунги и разклонители. При нас може да намерите също и всичко за ЛЕД осветлението, енергоспестяващи крушки и осветителни тела.


Фенер лед за глава със зарядно

Надеждни ел. Материали - Прожектори за Осветление на добри цени от Професионал - магазин за строителни материали онлайн.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.