Меню
Кошница

Дюбел за свинска опашка 8мм

Дюбел за свинска опашка 8мм
Дюбел за свинска опашка 8мм
0.13лв.
без ДДС: 0.11лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 7019858
  • Тегло: 1.00кг.
дюбел за свинска опашка 8мм. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.

Дюбел за свинска опашка 8мм

Широк избор на Крепежни елементи - Дюбел за Тухла, Дюбели за Бетон и Крепежи на конкурентни цени от Професионал - магазин за строителни материали на едро.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.