Меню
Кошница

Декор ПВЦ панел onyx green 122x244

Декор ПВЦ панел onyx green 122x244
Декор ПВЦ панел onyx green 122x244
Декор ПВЦ панел onyx green 122x244
Декор ПВЦ панел onyx green 122x244
Декор ПВЦ панел onyx green 122x244
110.72лв.
без ДДС: 92.27лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 816103
  • Тегло: 7.00кг.
  • Размери: 122.00см x 244.00см x 0.35см

Decopa Stone Onyx Green е иновативно стенно покритие и алтернатива на стандартните покрития от керамични плочки, декоративни мазилки и други интериорни решения. Със своите технически параметри е подходящ, както за кухнята, така за банята или други вътрешни помещения.

  • Новото поколение стенни панели
  • Изработени от висококачествен композитен акрилен полимер
  • Създават изтънчени пространства с лекота
  • Подходящи за влажни помещения, бани и други
  • Подходящи за жилища и обществени сгради
  • Устойчиви на вода и огън


Стенните панели Decopa Stone представляват съчетание от красота и технологии от ново поколение. Изработени от композитен, акрилен полимер, те намаляват теглото на материала, запазвайки същевременно здравината и твърдостта му. Панелите имат висококачествена, полирана повърхност, която е лесна за почистване и поддръжка. Защитното фолио предпазва повърхността по време на монтажа и работата, като се отстранява след инсталирането на панела.

Decopa Stone панелите могат да се използват както на стени, така и на тавани. Те могат да бъдат монтирани директно върху съществуващи плочки и други видове повърхности, без да е необходимо демонтиране на старата повърхност. Начин на полагане: повърхността следва да бъде идеално гладка, здрава и обезпрашена. Преди процеса на лепене повърхността се обработва с дълбокопроникващ грунд, а след това се използва флексово лепило на циментова основа.

Характеристики:

Приложение:          Вътрешно
Декор:                        Onyx Green
Материал:                Композитен, акрилен полимер
Повърхност:             Гладка
Дължина:                  2440 мм
Ширина:                    1220 мм
Дебелина:                 3.5 мм
М2 за панел:             2.97 м²
Пожароустойчив:   Да
UV устойчив:            Да
Тегло:                           7.0 кг.


Декор ПВЦ панел onyx green 122x244

За изящен дом - Стенни Панели, Декор и Декорация на цени на едро от Професионал - търговия на едро със Строителни материали.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.