Меню
Кошница

Аплик стенен 1-ца цезар ант.сребро е14

Аплик стенен 1-ца цезар ант.сребро е14
-50 %
Аплиците са вид стенни лампи, изключително подходящи за акцент в осветлението, което грабва вниманието и създава позитивно настроение.
Изключителната им роля е в баланса между функционалност и визия, което в крайна сметка създава една изключителна атмосфера в дома.
Те пречупват светлината, като придават мекота и нежност на излъчването.
Използвайки различни цветни абажури се получават интересни ефекти, както и една оцветеност на светлината.
Разнообразието на аплиците е голямо - с орнаменти, с античен вид, с десени на цветя, геометрични или съвременни. Аплиците, които имитиращи цветя, създават естетика и красота.
Те са комбинация от стъклен абажур и добавени метални орнаменти, които имитират листенца.
Изборът на аплик е въпрос на вкус, усещане и "щипка" въображение!
Аплик стенен 1-ца цезар ант.сребро е14
19.85лв.
39.69лв.
без ДДС: 16.54лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 205921
  • Тегло: 1.00кг.

аплик стенен 1-ца ЦЕЗАР АНТ. СРЕБРО Е14 - Голям избор от осветителни тела и аксесоари - лампи, полилеи, аплици, плафони, лампиони - със съвременен дизайн за дома и офиса от водещи производители на добри цени.


Аплик стенен 1-ца цезар ант.сребро е14

За по-добро Осветление - Осветителни Тела на конкурентни цени от Професионал - магазин за строителни материали онлайн.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.