• Тенденции в цветовете и текстурите на декоративните интериорни покрития

Тенденции в цветовете и текстурите на декоративните интериорни покрития

Вижте новите тенденции в цветовете и текстурите на декоративните интериорни покрития на сайта  - www.colorcenterbg.comна „ДекорЦентърСатурн2“ ООД  .

От понеделник  до неделя специалисти на компанията ще показват нагледно пред посетителите как сами да преобразят дома си с лесните за нанасяне и изключително изискани италиански  мазилки VALPAINT . За много от продуктите е необходима само  четка и малко въображение, за да се постигнат класически старинни или модерни и екстравагантни ефекти.

Италианският производител на интериорни и екстериорни  мазилки „VALPAINT ” има близо 50-годишен опит в производството на декоративни финишни покрития. За качествата на продуктите с марка „VALPAINT ” говори тяхното присъствие в повече от 55 страни на 5-те континента. Изключителен представител за България е „ДекорЦентърСатурн“ ООД.

Наред с атрактивните интериорни покрития водещият български  търговец  на топлиозлаций,хидроизолаций , лепила, мазилки и  строителни  материали „ПРОФЕСИОНАЛ “ЕООД представя и цялостните фасадни топлоизолационни системи, сертифицирани по ETAG 004, както и решения и системи за хидроизолация на плоски покриви и  мокри помещения. Интегрираните топлоизолационни системи с полимерна, силикатна, силиконова и наномазилка са единствените български системи, изпитани от акредитирана лаборатория и притежаващи Европейска техническа оценка.

Подобни тагове

Dekor декор valpeint италиански мазилки Тенденции цветовете текстурите декоративните интериорни покрития